Not able to record <A>,<Input> and <Img> tag

Apr 18, 2012 at 10:10 PM

Hi 

I have started using CUITe recently and find this tool very helpful. 

I am not able to record few elements which are embedded inside a nested Div Pane. The application is developed on Sharepoint and uses webparts to display dashboards and Grid. I was able to get the details table and run the validation.However, I am facing issue while setting the parameters, which are embedded inside Div Pane.

The ObjectRecorder doesn't record the <A>,<Input> and <Img> elements ,these element are nested in Div Pane. Actually , ObjectRecoder didn't record Div element either. I had to extract that using Code UI Test builder.

I am using latest version of CUITe and still facing these issues.Could you please suggest a workaround?

 



Coordinator
Apr 19, 2012 at 7:27 AM

In the ObjectRecorder, next to the 'Record' button there is a filter combo. Set it to 'A' or 'INPUT' or 'IMG' and try recording again. Now it will only look for the  controls specified in the filter.

--Sureba

Apr 25, 2012 at 10:23 PM
Edited Apr 25, 2012 at 10:33 PM

Hi Suresh

I did set the Filter Combo to A or Input. However, the CUITe, is still not recording. The application which I am testing is build on Sharepoint 2010 and the parameter settings are enclosed in <A> tag. These parameters are enclosed in div pane, and shows up as dropdown pane when some element is clicked. I am not able to read any element in that parameter pane. Is there a way to attach the snpshot to show the issue? Is it a known issue that such parameters can't be recorded using CUITe?

 

 Also, i didn't see any IMG filter. I have the latest version of CUITe.

Thank You

-Gayatri